پورتال وبینارها، همایش ها و سمینارهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • صفحه اصلی
  • آرشیو مقالات
  • گردهمایی ها
    • گردهمایی ها و وبینارهای آتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    • گردهمایی ها و وبینارهای آتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور
  • لینک های مفید
    • دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    • معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
    • درباره استان فارس
    • درباره شیراز
    • لیست هتل های شیراز
  • درباره ما
    • درباره پورتال مدیریت همایش ها
    • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  • مجموعه مقالات
  • محورهای همایش
  • معرفی کنگره
  • ساختار سازمانی
  • پوستر
جستجوی مقالات
poster

عنوان رویداد:

کنگره نان کامل و فرآورده های غلات

برگزار شده توسط:

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

تاریخ برگزاری : 12 دي 1403

برگزار شده توسط : دانشگاه علوم پزشکی شیراز

محورهای همایش

محورهای کنگره

1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی

نقش محیط های دانشگاهی

ارتقاء فرهنگ عمومی

فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی

فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تولید گندم و غلات سالم

فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته

فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات

فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات

 اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند

غنی سازی آرد و فراورده های غلات

پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها

کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان   

3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات

4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات

5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات

کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها

آنزیم ها

استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ...

روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات

عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان

روش های کاهش ضایعات نان

بسته بندی های نوین

بسته بندی های هوشمند

6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران

7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات

سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات

چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات

اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات

نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار

8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک

9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات

10- عوامل موثر در تولید  گندم مناسب برای تهیه نان کامل

عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ...

عوامل بهزراعی و بهنژادی

تماس با ما


نشانی : شیراز - خیابان زند - جنب هلال احمر - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - طبقه هفتم - معاونت پژوهشی و فناوری- دفتر امور کنگره ها و سمینار ها
تلفن : 32122385
دورنگار : 32307594
پیش شماره : 071
صندوق پستی : 1978-71345
پست الکترونیک: int-office@sums.ac.ir   
 

© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می‌باشد. (همایش نگار نسخه 11.0.1 )