پورتال وبینارها، همایش ها و سمینارهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • صفحه اصلی
  • آرشیو مقالات
  • گردهمایی ها
    • گردهمایی ها و وبینارهای آتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    • گردهمایی ها و وبینارهای آتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور
  • لینک های مفید
    • دانشگاه علوم پزشکی شیراز
    • معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
    • درباره استان فارس
    • درباره شیراز
    • لیست هتل های شیراز
  • درباره ما
    • درباره پورتال مدیریت همایش ها
    • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
  • مجموعه مقالات
  • محورهای همایش
  • معرفی کنگره
  • ساختار سازمانی
  • پوستر
جستجوی مقالات
poster

عنوان رویداد:

کنگره نان کامل و فرآورده های غلات

برگزار شده توسط:

دانشگاه علوم پزشکی شیراز

تاریخ برگزاری : 12 دي 1403

برگزار شده توسط : دانشگاه علوم پزشکی شیراز

معرفی کنگره

نان و فرآورده های غلات از غذاهای اصلی و قوت غالب جمعیت دنیا و ایران را تشکیل میدهند که تامین کننده عمده انرژی، کربوهیدرات و پروتئین روزانه می باشند. نان و غلات کامل می توانند از مهم ترین منابع ویتامین های گروه B و فیبر مفید برای سلامتی محسوب شوند و سرشار از مواد معدنی مفید نیز می باشند. بنا بر توصیه های رژیم سالم، نیمی از غلات مصرفی روزانه نیز می بایست ازغلات کامل مصرف شود. بسیاری از بیماری ها اعم از مشکلات گوارشی، بیماری های قلبی-عروقی، چربی خون و فشار خون بالا، سرطان ها، چاقی، دیابت و بسیاری از بیماری های کاردیومتابولیک از طریق مصرف نان و غلات کامل قابل پیش گیری می باشند. در دهه های گذشته وسالهای پیشین، از تهیه نان سنتی به سمت نان های حجیم و صنعتی پیش رفته ایم که با کاهش کیفیت این فرآورده مهم روبرو بوده ایم، اما هم اکنون تهیه و پخت اصولی نان و غلات ونظارت صحیح بر این فرآیند و به ویژه تهیه نان از آرد کامل و بسته بندی و نگه داری دقیق آن وتلاش در راستای کاهش ضایعات نان، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حفظ اصول اساسی در راستای تامین نان کامل  و غلات به عناون یک غذای پایدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 

باعث افتخار است که استان فارس پیشرو در تولید نان کامل، شاهد برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در دوم و سوم آبانماه  1403 خواهد بود. در این کنگره دو روزه که با حضور متخصصین  و دست اندر کاران صنعت و دانشگاه حضور دارند، اثرات سلامتی بخش نان کامل و فراورده های غلات ، تکنولوژی و فرایندهای تولید این محصولات ، سیایت گذاری های مهم در این حوزه ، عوامل مهم دخیل در کیفیت بسته بندی ،نگهداری این محصولات و ... مورد بحث قرارخواهد گرفت.

امید است با حضور متخصصین ، دانشمندان ،دانشجویان و کارشناسان نان و غله کشور شاهد برپایی کنگره ای اثر بخش بخصوص در حوزه سیاستگزاریهای حاکم بر تولید آردونان کشور باشیم.

دکتر سید محمد مظلومی- رئیس کنگره

تماس با ما


نشانی : شیراز - خیابان زند - جنب هلال احمر - ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز - طبقه هفتم - معاونت پژوهشی و فناوری- دفتر امور کنگره ها و سمینار ها
تلفن : 32122385
دورنگار : 32307594
پیش شماره : 071
صندوق پستی : 1978-71345
پست الکترونیک: int-office@sums.ac.ir   
 

© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز می‌باشد. (همایش نگار نسخه 11.0.1 )